Zhvilluesit e Fortnite konfirmojnë datën e Season 2
Më në fund Epic Games ka konfirmuar datën e fillimit të Fortnite Chapter 2 Season 2, duke na siguruar se patch 11.50 do të jetë fillimi i një udhëtimi të ri për lojën. Zhvilluesit e lojës kanë deklaruar më parë…
Ky është killi më i paparë deri tani në Fortnite Chapter 2
Në një miksim të stileve të jetës reale me një preçizion fantastik në lojë, ky streamer i Twitch, mori trickshotting në në Fortnite dhe e vështirësoi edhe më shumë, duke performuar një nga killsat më të bukura që kemi parë…
Epic Games kthen Fortnite në një esport për gjimnazet dhe kolegjet
Epic Games dhe kompania software PlayVS kanë zbuluar zyrtarisht serinë e parë të kompeticioneve zyrtare të Fortnite për gjimnazet dhe universitetet në US. Kjo është hera e parë që Epic ka mbështetur esports për gjimnazet dhe është hera e parë…