Gjithçka që do të hiqet nga World of Warcraft përpara Shadowlands
Si me çdo expansion, shumë shpërblime do të hiqen përfundimisht nga loja Sylvanas Windrunner ka hapur një kalim nga bota e Azeroth në Shadowlands, ose të paktën kjo do të ndodhë kur Shadowlands të vijë në World of Warcraft. Gjithsesi,…
Visions of N’Zoth ka ardhur në World of Warcraft Battle for Azeroth
Ky update sjell në lojë të fundit nga Old Gods Blizzard ka lançuar në lojë Patch 8.3 të World of Warcraft, i quajtur Visions of N'Zoth, i cili mbyll përfundimisht expansion-in Battle of Azeroth, ndërkohë që shton gjithashtu në lojë…
Tides of Vengeance i World of Warcraft vjen këtë javë
Update-i më i madh në kontent për expansion-in e World of Warcraft: Battle for Azeroth vjen këtë javë. Tides of Vengance, që do të lançohet të martën, pritet të sjellë aktivitete dhe përmbajtje të re, përmendim këtu hapjen e një…