Tag: battle bus

Ky glitch në Fortnite ju lë të ngisni Battle Bus para eventit të Galactus
Është zbuluar një glitch i ri me Fortnite Battle Bus, i cili ju lejon t'i jepni automjetit drejt Galactus, para eventit të Nexus War. Më parë është sugjeruar se gjatë eventit të ardhshëm, lojtarët e Fortnite do të duhet të…
Modders e GTA Online po i shndërrojnë armiqtë në battle bus-e nga Fortnite
Lojtarët e GTA Online kanë ndeshur në modders që kanë kthyer armiqtë në battle bus nga Fortnite dhe nëse kjo tingëllon qesharake... është në fakt E gjitha vjen nga postimi i MattPageMagic në subreddit të GTAOnline, i cili vuri në…
Ky leak i Fortnite sugjeron se Sezoni i 3 do të sjellë përmbytje të hartës
Duket se sezoni i ardhshëm i Fortnite mund të zhvillohet i gjithi në ujë, literalisht. Ka patur disa hints dhe thashetheme për aventurën e ardhshme që battle royale do të sjellë kur të afrojë data e ardhjes së Chapter 2…
Një lojtar bashkoi rrugët që merr Battle Bus për 500 lojëra të Fortnite
Në tensionin e një loje në Fortnite, mund të jetë e vështirë ti kushtosh vëmendje trajektoreve të ndryshme që merr battle buss në lojë. Gjithsesi, gjërat janë ndryshe për një lojtar, që menaxhoi të regjistronte 500 lojërat e tij të…