Tag: Battle Bunny Riven

Skins që po vijnë në League of Legends Patch 12.6
Patch 12.6 sapo ka ardhur me plot ndryshime të reja në League of Legends. Dhe bashkë me këtë patch vijnë plot shtatë skins të rinj në lojë. ⚔️🤖 Anima Squad 🤖⚔️Battle Bat Vayne 🦇Battle Bunny Miss Fortune 🐰Battle Cat Jinx…