Si të merrni falas skin-in Kurohomura nga Battle Breakers në Fortnite
Epic Games do të japë një tjetër skin falas për të promovuar lojën e tyre të re Po ashtu si Fortnite, Battle Breakers është një lojë free-to-play, pra nuk duhet të paguani asgjë për ta provuar atë. Duke marrë parasysh…
Si të merrni falas skinin Battle Breakers Razor në Fortnite
Epic po dhuron një skin falas për të promovuar lojën e tyre të re Po ashtu si Fortnite, Battle Breakers është free-to-play, që do të thotë se kushdo që do ta provojë mund ta bëjë pa iu dashur të harxhoni…
Fortnite do të sjellë cosmetics nga një bashkëpunim i ri së shpejti
Mund të keni dëgjuar për Battle Breakers, lojën më të re të Epic Games. Epic Games, krijuesit pas Fortnite, së fundmi sollën një lojë të re të quajtur Battle Breakers. Kjo e fundit është një lojë RPG. Loja ofron me…
Epic Games ka lançuar Battle Breakers, falas për mobile dhe PC
Zhvilluesi i Fortnite dhe Unreal Engine, Epic Games, solli diçka të re të mërkurën: një lojë vizatimore role-playing për platformat e PC dhe Mobile të quajtur Battle Breakers. Epic Games e kishte njoftuar këtë lojë që përpara dy vitesh, por…