Tag: battery

Si të ruani baterinë e iPhone-it tuaj pas instalimit të iOS 15
Apple lançoi iOS 15 disa ditë më parë dhe ndërtimi i ri vjen i mbushur me një ngarkesë me karakteristika të reja të mrekullueshme. Ndërsa veçoritë e reja janë të domosdoshme për të gjithë përdoruesit e iPhone, ato mund të…