Zbulohet logoja e fundit e lojës më të re Batman Arkham
Një vazhdim i ri i serisë Batman Arkham po vjen së shpejti nga WB Montreal, studioja e cila më parë lëshoi ​​lojën e mëparshme, Arkham Origins në 2013. Ju mund ta shihni logon e plotë më lart, por ajo vjen…
Bashkëpunimi Fortnite x Batman vjen tashmë brenda në lojë
Luftoni në Gotham City dhe jini Batman! Bashkëpunimi midis Batman dhe Fortnite dihej që do të vinte në lojë për shkak të leaks dhe duke se e ka bërë këtë gjë në Batman Day. Ai do të vazhdojë për dy…
Si të shikoni permierën e bashkëpunimit Fortnite x Batman?
Merrni shpërblime duke ndjekur në faqen tonë livestream-in që nis sot në orën 14:00 Bashkëpunimi Fortnite x Batman do të vijë këtë fundjavë dhe sot do të keni mundësi të shikoni premierën e tij. Epic Games ende nuk ka dhënë…
Një item për Joker është bërë leak për eventin Fortnite x Batman
Duket se Batman nuk do të vijë i vetëm në Fortnite Epic Games duket se është gati për të shtuar një item të inspiruar nga Joker në Gotham City-n e Fortnite, për të filluar zyrtarisht eventin e ardhshëm të lojës…
Trilogjia e Arkham dhe çdo Lego Batman janë falas në Epic Store
'Giveaway' më e fundit i Epic Store është më e madhja e saj deri më tani, duke ofruar jo një, jo dy, por gjashtë lojëra për një çmim të ulët, i cili është pothuajse absolutisht asgjë. Dhe gjithҫka kësaj rradhe…
Bëhet leak detajet e eventit Batman x Fortnite në patch v10.31
Qyteti i Gotham dhe armët e Batman do të vijnë në lojë Data miners kanë kërkuar në file-t e patch v10.31 të Fortnite dhe kanë arritur të gjejnë disa cosmetics, items dhe ndryshime në hartë që tregojnë se Batman dhe…