Tag: batman Gotham Knights

Gotham Knights është loja më e madhe e serisë
Loja Batman pa Batman, Gotham Knights, do të dalë në tetor, por ka ende mjaft pyetje në lidhje me lojën. Më e rëndësishmja, sa e madhe është Gotham Knights në krahasim me Batman: Arkham Knight? Sipas zhvilluesve, është "versioni më…
Gotham Knights nuk do të vijë në PS4 dhe Xbox One
Pasardhësi i serisë Batman Arkham të Warner Bros Interactive Entertainment, Gotham Knights, do të vijë në PlayStation 5, Windows PC dhe Xbox Series X këtë tetor, dhe vetëm ato platforma. Loja nuk është më e planifikuar për t'u lançuar në…
Gotham Knights do të lançohet këtë Halloween
Më në fund, data e lançimit të Gotham Knights më në fund konfirmohet dhe ndërsa është ende në 2022, siç u njoftua më parë, loja e shumëpritur e superheronjve ndoshta do të arrijë pak më vonë se sa prisnin fansat…