Tag: batman crossover

Fortnite sjell skin më të frikshëm të Batman
Fortnite pritet të sjellë një event të ri crossover me Batman i cili do të vijë më 26 tetor dhe do të sjellë një skin dhe cosmetics të reja. Dhe skin që do të vijë kësaj here është Batman Who…
Deathstroke vjen në Fortnite si pjesë e crossover-it të Batman
Leaker-at e Fortnite kanë zbuluar se Deathstroke do të jetë personazhi tjetër DC Comics që do të shfaqet në lojë, si pjesë e një crossover-i të ri të madh Batman. Kapitulli 2, Sezoni 5 i Fortnite paraqiti disa nga crossover-at…