Batman Arkham Legacy mund të njoftohet gjatë Game Awards
Game Awards 2019 do të mbahet në 13 dhjetor dhe si çdo vit, ky eveniment vjen me plot njoftime të reja. Këtë vit ka mundësi që një prej tyre të jetë për Batman Arkham Legacy. Kjo është sugjeruar nga një…
Batman: Arkham Legacy mendohet të jetë loja e ardhshme e serive të Batman
Është thuajse fakt i kryer që një lojë e re e Batman është në zhvillim e sipër. WB Games Montreal ka hedhur shumë të dhëna rreth këtij projekti të ri, që për momentin nuk është zbuluar. Lojtarët janë mëse të…