fbpx
Këto janë lojërat e shtatorit për PS Plus
Batman: Arkham Knight & Darksiders 3 Shtatori është kaq pranë tashmë, ndaj PlayStation ka vendosur të njoftojë lojërat e këtij muaji për PS Plus. E bukura është se këtë rradhë janë lojëra që edhe ja vlen ti shkarkosh. Dy nga…
Lojërat e reja të PlayStation Now përfshijnë Batman: Arkham Knight
Kur vjen puna në shërbimet e llojit subscription të gaming shpesh herë vëmendja përqëndrohet te Xbox, pasi realisht ofron lojëra më të mira. Gjithsesi edhe Sony ka aset e tij nën mëngë dhe me listimin e lojërave të reja të…