Tag: batista

Update i WWE 2K Battlegrounds shton Goldberg, Batista, Trish Stratus & më shumë
Batista, Goldberg dhe Trish Stratus janë ndër 10 super yjet e WWE që do të shtohen në WWE 2K Battlegrounds si personazhe të luajtshëm në javët e ardhshme. WWE 2K së fundmi njoftoi tre updates të ardhshme në lojën e…
Në Gears 5 do të keni mundësi të luani si Dave Bautista
Drax? The Animal? Jo, thjesht Batista Dave Bautista nuk e ka mbajtur aspak të fshehtë faktin se do të dëshironte të aktronte në një film të Gears of War. Në fakt kur e mendon ai është mjaft i përshtatshëm: është…