Infinity Ward ka bërë ban mbi 70,000 lojtarë tashmë nga Warzone
Warzone ka një problem të përsëritur për hack-imin Infinity Ward ka shprehur se ka bërë mbi 70,000 bans për ata që bëjnë cheat në Call of Duty: Warzone. Tweet-i ka të ngjarë të përgjigjet ndaj sasisë masive të ankesave nga…
Discord ka bërë ban miliona adresa për t’u përballur me spam
Discord bëri ban 5.2 milionë adresa mes muajve prill dhe dhjetor të vitit të shkuar. Kompania e zbuloi këtë gjë sot në raportin e dytë të transparencës. Arsyet më të shpeshta për banet e adresave ishin spami dhe kontente të…
PUBG bëri ban 116,561 adresa javën e shkuar
Të merresh me lojtarët që bëjnë hile në videolojëra është një betejë e vazhdueshme për zhvilluesit, por vetëm në javën e shkuar, PUBG Corp shpërndau bans në 116,561 adresa. PUBG Hawkingz, një nga menaxherët e komunitetit, konfirmoi statistikat e fundit,…