Tag: Banned Accounts

Account-et tuaja të PUBG Mobile mund të bëhen ban
Lojë e njohur Battle Royale PUBG Mobile ka arritur lartësi të mëdha pavarësisht se ka qenë rreth e rrotull për një hark të shkurtër kohe. I nisur në 2018, ishte një game-changer sepse transformoi dinamikën e lojërave celularë dhe e…