Tag: baned

Shkollat ​​japoneze bëjnë ban modelin e flokëve ponytail
Një rregull absurd, shkollat japoneze i kanë ndaluar nxënëset femra që të mbajnë flokët bisht, nga frika se mund të "eksitojë seksualisht" studentët meshkuj. “Ata janë të shqetësuar se djemtë do t'i shikojnë vajzat, gjë që është e ngjashme me…
Top 3 bans më të diskutueshme të streamers të Twitch të vitit 2021
Twitch ka një reputacion famëkeq për dhënien e bans të papritura për streams e tij. Sidoqoftë, viti 2021 pa disa bans të Twitch që nxitën mjaft polemika midis bazës së fansave të streamers. Këtu janë disa nga bans më të…
A do të kemi më TikTok në vitin 2022?
A do të mbyllet TikTok në 2022? Me vite të tëra reagimesh dhe thashetheme për mbylljen e aplikacionit, është koha për ta zgjidhur atë një herë e përgjithmonë. Website i krijimit të videove TikTok është bërë një sensacion në internet…