Tag: Ban pan

Si të bëni ‘report’ cheaters në PUBG Mobile
Sapo jeni qëlluar përmes tre mureve dhe një trare çeliku. Ju nuk keni nevojë të jeni ekspert në shkencën balistike të predhave dhe armëve të zjarrit për të ditur se nuk funksionojnë plotësisht kështu plumbat. I vetmi shpjegim tjetër? Ju…