Tag: Balenciaga

Si të merrni Fortnite Balenciaga skins dhe cosmetics
Epic Games kanë njoftuar një bashkëpunim midis Fortnite dhe Balenciaga, duke lejuar lojtarët të trondisin përshtatjet e tyre të modës së lartë kur luftojnë në ishull. Vitet e fundit, ne kemi parë bashkëpunime të shumta midis markave luksoze të modës…
Ky t-shirt i PlayStation kushton më shumë se një PS5
Vitin e kaluar, Balenciaga mbajti shfaqjen e saj Fashion Week të vjeshtës 2021 në një video lojë të quajtur Afterworld: Age of Tomorrow. Emilia Petrarca, shkrimtare e lajmeve të modës në The Cut, ka dhënë disa nga informacionet prapa Balenciaga…