Larian sjell një teaser gameplay për Baldur’s Gate 3
Nuk dimë shumë për Baldur's Gate 3 në këtë pikë. Ajo do të vendoset në Sword Coast, por mund t'i çojë lojtarët në Underdark, Illithid janë antagonsitët dhe Githyanki janë të përfshirë, plus do të jetë e bazuar në D&D…
Shikoni zbulimin e gameplay-it të Baldur’s Gate 3
Larian Studios ishte prezent në PAX East sot dhe më në fund i dha audiencave të lojës një pamje të mirë të gameplay-it dhe historisë së Baldur's Gate 3. Duke luajtur fillimin e lojës, zbulimi i madh i gameplay-it përfshiu…