Zhvilluesit e League of Legends zbulojnë se si balancojnë lojën
Duket se balanca nuk do të arrihet kurrë në League of Legends Diçka që i ka bërë gjithmonë kuriozë lojtarët e League of Legends gjatë viteve ka qënë se si Riot Games zgjedh të bëjë ndryshimet e balancës në lojë.…
Riot Games ka zbuluar mënyrën si balancon League of Legends
Ata duket se nuk do e balancojnë më lojën vetëm për 10% më të mirë të lojtarëve Balanca e lojës është diçka që diskutohet gjatë gjithë kohës në çdo lojë online dhe vetëm pak zgjidhje i kënaqin të gjithë. E…