Tag: bafta awards 2022

Returnal u zgjodh loja më e mirë në BAFTA Awards 2022
Në vitin 2020 Hades mori nominimet dhe çmimet e lojës së vitit nga ceremonitë e çmimeve të profilit të lartë të lojërave. Në vitin 2021, shfaqjet e festimeve të lojërave të tilla si "The Game Awards" kishin rivalë si "Returnal"…