Tag: bad news

Bad News Eagles është ekipi i parë që ftohet në Elisa Invitational Spring 2022
Bad News Eagles kohët e fundit ka bërë goxha arritje duke marrë pjesë në tournament dhe evente goxha të mëdha. Dhe kësaj here Bad News Eagles është ekipi i parë ftohet në Elisa Invitational Spring 2022. Kjo gjë është bërë…