Tag: bad news eagles stickers

Suportoni Bad News Eagles me këto stickers në CSGO
Gjatë pothuajse çdo Major në CS:GO, Valve sjell për lojën e saj stickers të ndryshëm bazuar në ekipet dhe lojtarët pjesëmarrës. Dhe këtë herë ju do të gjeni edhe një sticker të ekipit shqiptar Bad News Eagles. Antwerp Major Pass…