Tag: bad boys

Anulohen projekte të tjera nga Will Smith
Që kur Will Smith u ngjit në skenë dhe e goditi Chris Rock-un në natën e 94-të të çmimeve Oscar, gjërat nuk kanë shkuar siç duhet për fituesin e aktorit më të mirë. Pavarësisht se i kërkoi falje Rock dhe…
Will Smith dhe Martin Lawrence më të këqinj se kurrë në Bad Boys
Fotografia e parë zyrtare e Bad Boys 3 u postua në Instagram dhe duket se Will Smith dhe Martin Lawrence do të mbeten "Bad Kids for life". Këta të dy pozpjnë në foto si Detektivët Mike dhe Marcus, si në…