Civilization VI – New Frontier Pass: Babylon Pack është tani live
DLC-ja e katërt në Civilization VI - New Frontier Pass, Babylon Pack, është tani në dispozicion në Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Windows PC, Mac dhe Linux! Veçoritë e Babylon Pack Përfshin civilizimin e Babilonisë me Hamurabi, njësinë unike Sabum…
Civilization 6 New Frontier Pass: Babylon Pack do të dalë javën e ardhshme
Qytetërimi i ri është Babilonia, e cila aktualisht ekziston në lojë vetëm si një qytet-shtet i përqendruar në shkencë. Asnjë lajm ende se kush është udhëheqësi por ne do të zbulojmë më shumë nga tani dhe lançimi. Ekipi ka zbuluar…