DLC Star Wars në Minecraft sjell Baby Yoda dhe shumë gjëra të reja
Star Wars dhe Minecraft sjellin një crossover nëpërmjet DLC së fundit në Minecraft Së fundmi Mojang na surprizon me DLC e re që ka sjellë për lojtarët e Minecraft. DLC më e fundit e quajtur Star Wars sjell për lojtarët…
Baby Yoda do të vijë në Star Wars: Squadrons
Pavarësisht konfirmimit para pak javëve se nuk kishte ndërmend të sillte gjëra të reja në Star Wars: Squadrons, Electronic Arts ka njoftuar një update surprizë, që do të sjellë items të bazuar në serialin e Disney +, The Mandalorian. Update-i…
Shihni Baby Yoda teksa masakron një qytet në këtë mod të Battlefront 2
Një mod i ri përmban një "Baby Yoda" që mund të luhet në Star Wars Battlefront 2 në PC. Ai zëvendëson skin-in e përdorur për BB-8 me një që përngjan shumë me The Child nga The Mandalorian në Disney Plus.…
PewDiePie shpjegon planin e tij për të shkatërruar Baby Yoda
"Do e haja Baby Yoda, nëse kjo do e hiqte qafe atë." Në një tjetër episod të Meme Review, Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg ka shpjeguar se si ndjehet për ekzistencën e Baby Yoda dhe të gjitha memet që e kanë pasuar…