B.R.U.T.E kanë marrë një super nerf në Fortnite
Epic më në fund ka vendosur që të ulë fuqinë e B.R.U.T.E në Fortnite. Season X i Fortnite solli mechs në lojë në formën e  B.R.U.T.E., kur erdhi muajin e shkuar. Që nga ajo pikë lojtarët kanë shprehur shqetësimet dhe…