Nintendo do të ofrojë një shërbim streaming të krijuar nga Microsoft
Shërbimi do të bazohet mbi Microsoft Azure Javën e kaluar u konfirmua se Sony dhe Microsoft po punojnë së bashku për të përmirësuar shërbimet streaming për lojërat, por duket se edhe Nintendo po kërkon të punojë me Microsoft për të…