Tag: ayaka kamisato

Genshin Impact 2.6 | Karakteret, Eventet dhe Vendet e reja që do të vijnë
Gjatë ditës së sotshme, Hoyoverse prezantoi update e ri në lojë Version 2.6 të Genshin Impact duke na njohur me karakteret, eventet dhe vendet e reja që do të vijnë. Karakteri i ri që do të vijë do të jetë…