Tag: AWP

Një pro i CS:GO goditet nga një AWP dhe mbijetoi, por si?
Në një raund vendimtar të 30-të në Sezonin 3 të Flashpoint, François "AmaNEk" i G2 Esports Delaunay disi humbi një goditje me AWP kundër Ninjas in Pyjamas 'Nicolai "dev1ce" Reedtz. Gabimi u zhvillua në gjysmëfinale të Flashpoint Season 3. Të…