Shroud ka ngelur i mahnitur me Warzone
Streamer-i kishte disa fjalë të mira për të thënë për battle royale-in e Activision. Shroud ka treguar aprovimin e tij për hyrjen e parë konkrete të Activision në zhanrën e battle royale. Streamer-i publikoi një video të quajtur "THE BEST…
Call of Duty: Mobile do të marrë një mode prop-hunt
Luani si një send në këtë mode të ri. Call of Duty: Mobile do të marrë një mode prop hunt së shpejti. Shenjat për këtë mode u hodhën fillimisht nga Activision përmes një banneri në lojë. Tani, disa pamje të…
Destiny 2 praktikisht do të ketë një battle pass
Duke filluar nga data 1 tetor, Destiny 2 do të ketë 100 'Season Ranks' që duhet ti arrini. Do të ketë dy versione, njëri falas për të gjithë lojtarët dhe një tjetër vetëm për ata që kanë season pass-in. Në…
Njoftohet Call of Duty : Mobile për Android dhe iOS
Eksperincat e lojërave Call of Duty në telefonat tuaj. Activision dhe Tencent do të sjellin Call of Duty në telefona me Call of Duty: Mobile, një lojë falas e cila do të bazohet në seritë e Black Ops dhe Modern…