fbpx
Update i vjeshtës i Dota Plus sjell veçori nga TI9 Battle Pass
Disa prej veçorive mund t'i rikthejnë lojtarët e vjetër Shumë veçori nga The International 2019 Battle Pass janë shtuar në Dota Plus si veçori të përhershme pasi komuniteti kërkoi me ngulm përfshirjen e tyre. Shpërblime, veçori dhe sfida të reja…