Avengers: Endgame kalon Avatar në US Box Office
A do mund t'ia kalojë edhe në botë? Avengers: Endgame ka kaluar zyrtarisht në fitime filmin e Avatar. Filmi fantastiko shkencor i James Cameron doli në 2009 dhe le të themi që falë efekteve vizuale të avancuara për kohën arriti…
Detective Pikachu dhe Avengers dominojnë box office
Avengers vazhdon të mbetet në vend të parë. Raportimet e reja dhe të freskëta nga box office kanë ardhur dhe duket se Avengers: Endgame nuk është i vetmi film që ka magjepsur publikun. Detective Pikatchu, me Ryan Reynolds pati një…