Tag: Avatar: The Last Airbender

Imazhet e para të Avatar: The Last Airbender zbulojnë cilët do të jenë aktorët
Imazhet e Netflix të Avatar:The Last Airbender zbulojnë grupin e aktorëve të shfaqjes, duke përfshirë yjet që luajnë Aang, Katara, Sokka dhe Zuko. Shfaqja është një adaptim live-action i serialit të animuar me të njëjtin emër që u shfaq nga…
Seriali i Avatar zbulon aktorët
Shfaqja televizive Avatar e Netflix, thuhet se ka gjetur aktorët për Aang, Katara, Sokka dhe Zuko, dhe fansat po ndihen optimistë me kujdes për aktrimet. The Last Airbender, nga regjisori M. Night Shyamalan, është tallur për portretizimin e dobët të…
Krijuesit e Avatar zbulojnë histori të reja për këtë seri të animuar
Avatar: The Last Airbender mund të marrë disa spin-off series të ngjashme me The Legend of Korra Që prej fundit të Avatar: The Last Airbender në Korrik 2008 dhe deri më tani kjo seri e animuar ka patur shumë rritje…
Avatar: The Last Airbender merr një intro të frymëzuar nga Game of Thrones
Një fans i Avatar rikrijoi intron e The Last Airbender në stilin e një nga sekuencave hapëse më të njohura të Game of Thrones. Ky projekt riimagjinon animimin e Nickelodeon në një mënyrë që ju se keni parë kurrë më…