Tag: avatar the last airbander

Avatar vjen me një crossover të madh në Brawlhalla
Pas crossover të fundit me Assassin’s Creed, Brawlhalla na prezanton me një crossover komplet të ri. Crossover i kësaj radhe vjen me serinë e famshme të animuar, Avatar: The Last Airbender, dhe që sjell karaktere të reja dhe më shumë.…
Avatar: The Last Airbender mund të sjellë dy lojëra të reja MMORPG dhe RPG
Avatar: The Last Airbender është ndër TV Show më të famshëm dhe sipas një thashethemi që po qarkullon së fundmi, seria mund të sjellë edhe dy lojëra të reja. Raportuar nga website Avatar News, thuhet se dy lojëra të zhanrit…
Pokimane është bërë ban nga Twitch pas stream të fundit
Imane "Pokimane" Anys, për të cilën nuk ka nevojë për asnjë prezantim, është bërë ban nga Twitch. Nuk dihet ende saktësisht pse, por ka shumë të ngjarë të jetë rezultat i një konflikti për të drejtën e autorit, pasi ajo…