NASA i ofron Marvel këshilla për të shpëtuar Tony Stark
Shumë faleminderit NASA... Edhe vetë NASA është e emocionuar për filmin e ri të Avangers. Agjensia hapësinore e Amerikës dëshiron të ndihmojë Tony Stark nga situata e tij e vështirë në trailerin e Avangers: Endgame. Në twitter NASA ofroi këshilla…
Traileri i parë për ‘Avangers: Endgame’ dhe data e lançimit
Traileri i parë për "Avangers: Endgame" ka ardhur dhe më në fund u zbulua jo vetëm titulli, por edhe data e daljes së tij në kinema. Teaser-i fillon me Tony Stark të humbur në hapësirë, duke regjistruar një mesazh për…