Tag: avalanche

Hogwarts Legacy zbulon gameplay trailer
Warner Bros dhe Avalanche Games ofruan një vështrim thelbësor në Hogwarts Legacy mbrëmë, duke detajuar botën e tij, mjedisin luftarak dhe narrativ, si dhe një kohë të përafërt lançimi "Holiday 2022". Duket pak a shumë siç e prisnim: si një…
Traileri i fundit i Just Cause 4 tregon kaos dhe mot ekstrem
Ka një listë të shkurtër gjërash që një person dëshiron në një lojë Just Cause dhe shumica e tyre janë shpërthime. Okay shpërthime, ndjekje me makina, armë dhe Rico Rodriguez për të na vjedhur vëmendjen. Traileri i cili sapo ka…