Tag: avalanche studios

Sa do ju kushtonte të shkonit në shkollën e Harry Potter?
Marrja e asaj letre, e pergamenit për praniminnga Hogwarts ishte një ëndërr për shumë lexues të rinj që u rritën me librat Harry Potter, dhe disa ende thonë se magjia dheemocioni i kësaj shkolle imagjinare nuk është zbehur. Por, sa…
Hogwarts Legacy është loja më e re Harry Potter
Hogwarts Legacy do të jetë open world dhe do të vijë për PS5, Xbox Series X dhe PC Loja më e re Harry Potter e quajtur Hogwarts Legacy do të vijë vitin që vjen në platformat si PC, Xbox Series…
Just Cause 4 Review
E njoftuar në E3 2018, loja aksion-aventure Just Cause 4 për PS4, Xbox One dhe Windows PC ju vendos në rolin e protagonistit të serive Rico Rodriguez. Në Just Cause 4 ju do të përshkoni rrugën e vendit ekzotik të quajtur…