Blizzard mund të zbulojë Hearthstone Auto Chess në BlizzCon 2019
Edhe Blizzard duket se do të lançojë në autobattler Autobattlers kanë qënë një prej zhanreve më popullore të këtij viti, duke filluar me Dota Auto Chess e më pas duke kaluar tek Teamfight Tactics në League of Legends, të cilat…
Abaddon, Axe dhe Bloodseeker shfaqen në gameplay-n e Dota Underlords
Gameplay është bërë leak këtë javë Versioni zyrtar i Valve për Dota Auto Chess i quajtur Dota Underlords duket se është bërë leak. Pamjet e para të gameplay-t duket se tregojnë disa prej personazheve dhe sendeve që do të vijnë në…
Auto Chess i Dota 2 do të lançohet në veçanti në Epic Store
Lajmi konfirmohet nga vetë shefi i publikuesit Dragonest Spin-off-i i Dota 2 Auto Chess do të vijë në Epi Stcore. Loring Lee, shefi i publikuesit Dragonest e lajmëroi këtë lëvizje gjatë PC Gaming Show në E3. Padyshim që është një…
League of Legends do të ketë një mode të ngjashëm me Dota Auto Chess
Teamfight Tactics pritet të hyjë në beta më vonë këtë muaj Auto Chess është një prej mode-ve më popullore për Dota 2 derimë tani. Aq i madh saqë Valve po planifikon një version të veçuar të lojës, ndërsa krijuesi origjinal…