Update-i i ri i PUBG në PS4 dhe PC shton një tipar të Apex Legends
Për herë të parë që pas lançmit të tyre, versionet e PUBG në konsola morën një update që në PC nuk u bë. Në patch-in e fundit të lojës për XBox One dhe PS4, një tipar 'auto equip attachments', që…