Blizzard mund të zbulojë Hearthstone Auto Chess në BlizzCon 2019
Edhe Blizzard duket se do të lançojë në autobattler Autobattlers kanë qënë një prej zhanreve më popullore të këtij viti, duke filluar me Dota Auto Chess e më pas duke kaluar tek Teamfight Tactics në League of Legends, të cilat…
Auto Chess do të lançohet në PS4 dhe Nintendo Switch në 2020
Tashmë do të kemi më shumë opsione për të luajtur një autobattler Auto Chess, loja që nisi të gjithë trendin e autobattler më herët këtë vit, do të vijë në Playstation 4 dhe Nintendo Switch vitin e ardhshëm. CEO i…
Tencent do të prodhojë Auto Chess në Kinë
Me Valve dhe Riot që po kryejnë betejën e tyre përsa i përket Auto Chess, studioja pas Dota 2 origjinal është duke u marrë me versionin e saj. Duket se Drodo Studio do të ketë një partner të madh të…
Auto Chess i Dota 2 do të lançohet në veçanti në Epic Store
Lajmi konfirmohet nga vetë shefi i publikuesit Dragonest Spin-off-i i Dota 2 Auto Chess do të vijë në Epi Stcore. Loring Lee, shefi i publikuesit Dragonest e lajmëroi këtë lëvizje gjatë PC Gaming Show në E3. Padyshim që është një…