Lentet e kontaktit Augmented Reality janë shumë afër implementimit
Mojo Vision zbulon një prototip funksional Deri më tani format e Augmented Reality (AR) që kemi parë vijnë në formën e syzeve 'smart'. Por shpesh edhe këto pajisje janë të mëdha dhe të pamenduara dhe e bëjnë përdoruesin të duket…
1000 inxhinierë të Apple po punojnë për një AR/VR headset
Ky headset do të vijë në 2022 Ka kohë që diskutohet se Apple do të sjellë një headset VR/AR, por duket se ajo pritet të vijë në 2022, sipas një raporti që ka si burim njerëz brenda kompanisë. Pajisja e…