fbpx

Tag: aug

FFAR 1 dhe AUG të Call of Duty: Warzone janë bërë nerf
Dy nga armët më të njohura të Warzone janë goditur me nerf në një patch të ri. Raven Software postoi një seri të re update notes, së bashku me disa arsyetime prapa të menduarit për rregullimet e FFAR 1 dhe…
Loadout-i më i mirë për AUG në Warzone
AUG mund të mos jetë SMG-ja më e popullarizuar në Warzone, por është e aftë të shkaktojë dëme goxha të mira nëse jeni të gatshëm t'i jepni një shans. Në fillim AUG-ja në Modern Warfare kishte një sukses të shkurtër…
Loadout më i mirë për AUG në Warzone
Me lançimin e Call of Duty: Warzone Season Two, zhvilluesi Raven Software duket se po sjell ndryshime të reja në arsenalin e armëve. Raven Software si gjithmonë ka sjellë edhe këtë herë ndryshime në mënyrë të fshehtë tek armët e…