Tag: attack on titan final season

Kjo vdekje bën që fansat e Attack on Titan të mbajnë zi dhe të vuajnë
Fansat e Attack on Titan mbajnë zi për vdekjen e fundit që ka ndodhur (Spoilers) Gjithmonë fansat e Attack on Titan janë suprizuar nga vdekjet e papritura që kjo seri ka sjellë. Dhe vdekja më e fundit që ka ndodhur…
Momentet kryesore të Attack on Titan që duhet të rikujtoni para sezonit të katërt
Cilat janë momentet që duhet të rikujtoni nga sezonet e kaluara të Attack on Titan? Shumë anime të ndryshme ka arritur të krijojnë një audiencë i cili i qëndron gjithmonë besnik por komuniteti që Attack on Titan ka është një…
Attack on Titan zbulon formën e re Titan të Eren (Spoiler)
Kapitujt e fundit na tregojnë formën e të Eren dhe se çfarë do të ndodh në të ardhmen Kapitulli më i fundit i manga së Attack on Titan na çon më afër fundit dhe na ka dhënë pamjen e plotë…