Tag: attack on titan final season part 3

Forma finale e Eren në Attack on Titan ka më në fund një emër
Spoilers për Attack on Titan më poshtë!!! Sezoni i fundit i Attack on Titan(shpresojmë të jetë i fundit) pritet të vijë në fillim të vitit 2023 dhe tashmë autori i serisë i ka dhënë më në fund formës finale të…
Attack on Titan Final Season do të sjellë Part 3 vitin tjetër
Attack on Titan Final Season Part 2 përfundoi këtë fundjavë duke sjellë episodin e 12 por duke mos i dhënë fund historisë. Dhe tashmë Attack on Titan ka njoftuar se anime do të sjellë një Part 3 vitin tjetër. Historia…