Tag: attack on titan final season part 2

Forma finale e Eren në Attack on Titan ka më në fund një emër
Spoilers për Attack on Titan më poshtë!!! Sezoni i fundit i Attack on Titan(shpresojmë të jetë i fundit) pritet të vijë në fillim të vitit 2023 dhe tashmë autori i serisë i ka dhënë më në fund formës finale të…
Çfarë duhet të shohin fansat e anime këtë sezon dimri
Sezoni i dimrit ka ardhur dhe si gjithmonë anime të reja nisin transmetimin e tyre. Por cilat janë anime që duhet të ndiqni gjatë këtij sezoni? GameON iu sjell një listë me anime më interesante për t’u ndjekur. Attack on…
Attack on Titan Final Season Part 2 do të vijë tepër “vonë”
Sezoni i fundit i Attack on Titan po merr një pjesë të dytë e cila pritet të lëshohet në 2022. Anime-ja e suksesshme e cila po thyen rekord shikueshmërie , aktualisht është on-air ndërkombëtarisht në platforma të ndryshme si Crunchyroll…