League of Legends Patch 10.20 patch notes, Dragonmancer skins dhe më shumë
Riot Games ka konfirmuar League of Legends Patch 10.20 Riot Games ka konfirmuar që Patch 10.20 i League of Legends do të mbërrijë në orar dhe ne kemi marrë të gjitha shënimet e patch-eve, ndryshimet e bilancit dhe më shumë që…