Tag: atomic heart

Atomic Heart sjell një trailer të ri duke na dhënë detaje të reja
Edhe kësaj here Atomix Heart na surprizon me një trailer të ri i cili erdhi gjatë Microsoft x Bethesda E3 dhe që na tregon detaje të reja mbi këtë lojë. Atomic Heart është e vendosur në Bashkimin Sovjetik gjatë vitit…
Atomic Heart dhe Nvidia na surprizojnë me ketë trailer RTX
Atomic Heart është një prej lojërave më të shumëpritura për vitin 2021 për shkak të ngjashmërisë së madhe me lojën Bioshock. Zhvilluesi i lojës është kompania zhvilluese ruse Mundfish e cila ka bashkëpunuar së fundmi me Nvidia për të sjellë…