Tag: athena map

Lojtari i Fortnite rikrijon dhe një herë hartën e vjetër
Fortnite ka evoluar në diçka shumë përtej ëndrrave tona më të egra ndër vite, por një fans po i kthen lojtarët në një kohë më të thjeshtë me një rikrijim të hartës klasike. Stinë të ndryshme kanë ardhur dhe kanë…