Tag: atelier

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack do të dalë në prill
Koei Tecmo Europe njoftoi se Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack do të mbërrijë në Nintendo Switch, PlayStation 4 dhe PC në 22 Prill, 2021. Për më tepër, Atelier Sophie DX do të shfaqë një episod dhe kostum të ri. Twitter-i…
Zbulohen pamje nga gameplay i Atelier Ryza 2
Shfaqen pamje nga Atelier Ryza 2: Lost Legend & the Secret Fairy gjatë një livestream Seria e dytë e Atelier Ryza do të vijë gjatë vitit tjetër dhe është vazhdimi i Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout e…