Tag: Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy lançohet të premten
Çfarë sekretesh do të zbulojë Ryza në edicionin e 22-të të Atelier?! KOEI TECMO Europe dhe zhvilluesit GUST Studios janë të lumtur për të lëshuar JRPG-në e tyre të ardhshme, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, do…
Zbulohen pamje nga gameplay i Atelier Ryza 2
Shfaqen pamje nga Atelier Ryza 2: Lost Legend & the Secret Fairy gjatë një livestream Seria e dytë e Atelier Ryza do të vijë gjatë vitit tjetër dhe është vazhdimi i Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout e…
Zbulohen detajet e Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy
Loja e 21-të e serisë Atelier e çon Ryza në një mision epik Koei Temco dhe Gust Studios zbuluan detajet e para të lojës së tyre më të re, Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy, përfshirë këtu…